dinsdag 27 juni 2017

Stiltedag

Kom naar Bezielen voor de Stiltedag miniretraite mindfulness. Een dag waarop je leert met aandacht te kijken naar wat zich in je aandient. In samenwerking met Tijn Touber organiseert Kasteel Gronsveld een stiltedag van 10.

De eeuwenoude Bonifatiuskerk, met pastorie, prachtige tuin en karakteristieke boomgaar is een kleine mystieke oase in een overbevolkte en overprikkelde . Stiltedag mindfulness om mindfullness verder te verdiepen en te ontdekken welke wijsheid er in stilte verborgen ligt. Stiltedag - meditaties, individueel coachgesprek, verstillende energiebehandeling. Begeleid bezinnen in de natuur, ontspannen en onthaasten.

Mindfulness stiltedag met meditatie en wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een mini retraite om tot rust te komen. Om deel te nemen aan een StilteDag heb je geen ervaring nodig met meditatie.


De intentie om stilte te zoeken en te ervaren, maakt dat je welkom bent. Een stiltedag helpt om je oefening op te frissen en te verdiepen. Er wordt een dag lang intensief geoefend aan de hand van nieuw inspirerend materiaal.


Lees mijn verslag van een dag niet praten en trek zelf een conclusie. De Mindfulness Zaak organiseert een paar keer per jaar een Mindfulness stiltedag op een prachtig locatie in de Achterhoek: De Lindense Laak in Vorden. De stiltedagen (mini-retraites) zijn niet alleen binnen de basistraining een hoogtepunt maar ook voor oud-deelnemers een regelmatig moment om weer even op .

De eerstkomende stiltedag zal binnenkort bekend gemaakt worden. Tijdens de stiltedag zoeken we bewust de stilte op vanuit een innerlijke houding van . Ongeveer een keer in de twee maanden organiseren we een stiltedag in het Zencentrum Rotterdam (Noordsingel 168). Tijdens een stiltedag beoefenen we van . Deze dag biedt de gelegenheid om langdurig met Mindfulness te oefenen en hier op een dieper niveau contact mee te maken. Een stille dag, om tijd te nemen voor jezelf in dit moment.


Een dag in stilte doorbrengen is een cadeau voor jezelf. Deze 4-daagse stilte retraite is helemaal bedoeld om het geschenk van stilte, rust en eenvoud te ervaren. Indien er plaatsen vrij zijn, kunnen ex-deelnemers van . Met de stiltedag Utrecht gun jezelf een dag helemaal voor jezelf.


Waarin je in stilte weer nieuwe inspiratie en energie opdoet. Een Stiltedag is voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn essentie, die op zoek is naar verdieping en bezieling, naar stilte, vrijheid en vrede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts