maandag 4 september 2017

Zwembad huizen de meent

Opening Zwembad Stadspark groot succes. De openingstijden van alle vestigingen van Sporthalzwembad De Meent in Huizen vindt u op Openingstijden. Optisport Huizen sportcentrum de Meent, Huizen.

Onder de bezielende leiding van Marion Cornelisse van en met het Evenementen team en ruim vrijwilligers van Zwembad de Meent, Handbal vereniging, . Zwembad de meent Huizen op Telefoonboek. Naast een zwembad de meent vind je ook zwemba bouw, sportschool, apotheek, glazenwasser.

Onderdelen: Wedstrijdbassin 15x25x2m met beweegbare bodem; Wedstrijdbassin 10x20x2m met beweegbare bodem; Sporthal 32x48x7m; compartimenten, . Het doel is deelname aan de Oostermeent Triathlon Huizen in juni 2017.

De officiële website van de gemeente Huizen. Met informatie en nieuws voor inwoners, ondernemers en bezoekers. Regel uw zaken met de gemeente online! Openingstijden Zwembad - 12KD - Sportcentrum De Meent Huizen. Sportcentrum De Meent bestaat onder andere uit een overdekt . Sinds kort maken cliënten van Visio Elizabeth Kalishuis gebruik van Sport- en Recreatiecentrum De Meent in Huizen.


Zwemvereniging IJsselmeer in Huizen bestaat dit jaar jaar en heeft duizenden. IJsselmeer maakt gebruik van het zwembad in sportcentrum De Meent in . Wij van Zwembad de Meent hebben een enquête gemaakt! Als aanvulling of vervolg op uw behandeltraject bij het MTC bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de Swimfit training in zwembad de Meent. HUIZEN - Ruim honderd kinderen kwamen zaterdag naar zwembad De Meent voor het eerste waterpolotoernooi voor basisscholen.


Discozwemmen met Kuypers Events Dansje… in het zwembad. Meent Graaf Wichman 17 Huizen (N-H).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts