donderdag 7 september 2017

Nieuw zwembad amersfoort

Amersfoort krijgt een nieuw sportcomplex in het Hogekwartier. De sporthal en het zwembad voldoen voor topsport en evenementen en trainingen op dat niveau. Daarin komen een uitgebreid zwembad naar internationale standaarden en .

Woensdag is de eerste paal in de grond geslagen van het nieuw te bouwen zwembad in Amersfoort. Na jaren van voorbereiding is de bouw hiermee officieel . Op januari 20werd voor het nieuwe sportcomplex aan de Hogeweg de eerste paal geslagen. Al vanaf oktober 20waren er op dit terrein bouw .

De gemeente Amersfoort heeft het winnend ontwerp gepresenteerd voor het sportcomplex Hogekwartier. Zeist heeft de aanbesteding gewonnen. AMERSFOORT - Over de komst en de inrichting van sportcomplex. Na jaren van onzekerheid staat nu vast dat er een grote glijbaan met een lengte van meter komt in het nieuwe zwembad aan de Hogeweg. Het duurt nog bijna twee jaar, voordat er kan worden gezwommen aan de Hogeweg, maar over de naam voor de opvolger van het versleten . Het perceel waarop het nieuwe zwembad moet verrijzen, tussen de seniorenflats aan de Zwaluwenstraat en de Hogeweg, is nu nog een . Impressie van het nieuwe zwembad dat nu nog geen naam heeft.


De bouw van het nieuwe sport- en zwembadcomplex is begonnen. Niet alleen hierom is het CDA tegen een nieuw zwemba waarvan de. Amersfoort en de uitbreiding van het zwembad in . Amersfoort houdt de optie open voor de aanleg van een meter lange glijbaan in het nieuwe zwembad aan de Hogeweg.


Vanaf volgend jaar kunnen kinderen uit Vathorst en omgeving terecht voor zwemlessen en andere activiteiten in een nieuw te bouwen zwembad. In januari 20is de bouw gepland van een nieuw sportcomplex in de. Schuilenburg, het Sportfondsenbad en het zwembad in Liendert. De gemeente Amersfoort heeft op hun informatiesite over het project een link.


Via onderstaande link kom je op de site van de gemeente Amersfoort met alle. Dit project wordt naar verwachting eind 20afgerond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts