donderdag 14 september 2017

Pacific zwembaden

Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen zwembad? Pacific Wellness is uw ideale partner voor het realiseren van uw eigen . Wilt u een jacuzzi, sauna, polyester zwembad of infraroodcabine kopen?

Pacific Wellness is u graag van dienst. Bekijk hieronder de beschikbaarheid van alle voorraad modellen. Pacific is een bad uit de San Marina lijn. San Marina is een goedkoop inbouw zwembad dat .

Naast het Pacific zwembad van San Marina Pools levert Bogaard Wellness diverse spa's, sauna s, zwembaden en zwembadonderhoud smiddelen. Pacific is een zwembad uit de San Marina lijn. Dan kunt u die droom laten uitkomen met het San Marina Pools Pacific 5zwembad. Dit zwembad is groot van formaat met een lengte van 5centimeter en .

De Pacific zwembaden zijn geschikt voor opbouw of gedeeltelijke inbouw (vraag naar de folder) en zijn voorzien van een houtdecor. San Marina zwembaden pool kan zowel bovengronds als ingebouwd geplaatst worden. De stalen delen zijn verzinkt en gecoat . Wordt geheel compleet geleverd met trap, zandfilter installatie en skimmer. Dit zwemba uit de Pacific serie van Gre, kan zowel ingebouwd als bovengronds worden geplaatst.


Het zwembad wordt geleverd met een blauwe overlap liner . Dit grote zwembad uit de Pacific lijn van Gre is een ware eye-catacher in je tuin. Het zwembad staat garant voor de nodige pool-party's en kan zowel worden . Uw specialist voor zwembaden, sauna's, infraroodcabine's, stoom - en spabaden. Ovalen zwembad met landelijke uitstraling doordat de panelen om het stalen frame voorzien zijn van een houtprint.


Alle pacific zwembaden zijn gemakkelijk te . Pacific van San Marina pool kan zowel ingebouwd als bovengronds worden geplaatst. De stalen delen zijn verzinkt en gecoat en voorzien van een houtdecor. Op zoek naar goedkope Pacific zwembad aanbiedingen Vergelijk het assortiment van o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts