donderdag 14 september 2017

Pedicure assen

Een overzicht van pedicures in Assen, Drenthe op Pedicure. Vind een pedicure of voetverzorger in Assen en bekijk de gegevens en locatie. Pedicure praktijk Pedicure studio biedt professionele voetverzorging in Assen.

Ik ben gespecialiseerd als medisch pedicure. Ga naar de pedicure om uw nagels en voeten te laten verzorgen. Na de voetbehandeling voelen uw voeten weer heerlijk aan.


Pedicurepraktijk 2biedt professionele voetverzorging in Assen.

Ik ben gespecialiseerd in een vakkundige pedicurebehandeling en medisch pedicure in . Pedicurepraktijk Irma te Assen, voor de totale voetverzorging, diabetes, reuma, cosmetische voetverzorging. Naast mijn werk als verpleegkundige ben ik na het behalen van mijn vakdiploma Pedicure een voetverzorgingspraktijk aan huis begonnen in Assen. Pedicurepraktijk Feet and Morebiedt professionele voetverzorging in Assen. Medisch Pedicure voor Assen, Kloosterveen, en omgeving.


Heeft u problemen met uw voeten of wilt u uw voeten gewoon lekker laten verzorgen? Regel dan via LekkerLeven een pedicure aan huis en . Pedicure in Assen met Pedicure aan huis, vind een pedicure en alles over pedicure. Maak direct een afspraak via ons contactformulier of bel: 05- 3586.

Kom gerust langs, mijn praktijk is aan de mosbeemd (marsdijk) te Assen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts