maandag 25 september 2017

Speeltuin goes hollandse hoeve

Iets verder treft u een restaurant met een midgetgolfbaan aan. Speeltuin, En dan is er voor de kinderen nog een schitterende . De Hollandsche Hoeve biedt vele mogelijkheden, als wandelgebie natuurgebie.

Het gebied heeft een midgetgolfbaan, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, . De plattegrond van de Hollandsche Hoeve, een prachtig stukje natuurgebied met oude boomgaarden, voetbalvelden, speelweide, speeltuinen, kinderboerderij . In het hart van Zeelan gelegen in het mooie recreatiegebied de Hollandsche Hoeve in Goes, bevindt zich binnenspeeltuin 'Boomhut'. Vlak bij het centrum van Goes ligt De Hollandsche Hoeve, een groot recreatiepark met o.

Beleef de DeltarouteKinderboederijenKinderboerderij Hollandse Hoeve. Om lekker uit te razen is er de speeltuin, naast de kinderboerderij. Stadsrecreatiepark De Hollandsche Hoeve in Goes leent zich ook goed voor een . Net buiten het centrum van Goes ligt De Hollandsche Hoeve.


Recreatiepark De Hollandsche Hoeve is een park met onder andere een. De Hollandsche hoeve is een recreatiepark in de Nederlandse stad Goes. Een jeu de boules terrein; twee scoutinggroepen; Een indoor-speeltuin .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts