donderdag 28 september 2017

Trampoline springen sportschool

Het wordt de nieuwe hype na het exotische Zumba: Jump Up. Bij een Jumping Fitness work-out worden meer dan 4spieren geactiveer wat meer is dan bij andere duursporten. TILBURG - Het wordt de nieuwe hype na het exotische Zumba: Jump Up.

Een sportschool uit Tilburg liet zich inspireren in Azië en sindsdien . Maak uw sportschool nog succesvoller met de bellicon. En als je je het trampolinespringen uur uur volhoudt, tik je algauw de 4calorieën. Steeds meer sportscholen bieden groepslessen aan waarbij je op en neer .

Jumping Fitness is een intervaltraining op een trampoline. Wij zijn de enige officiële jumping (R) fitness distributeur in Nederland. Wie dacht dat trampolines alleen voor kinderen zijn, heeft het mis.


Steeds vaker zijn ze aanwezig in sportscholen en aerobicscentra. En dat is het zeker niet met de nieuwe fitnessrage, trampoline springen. Nu er veel meer vertier binnenshuis is door televisie, computer, games, enz.


Tenzij er een trampoline in de tuin staat . Trampoline springen was vroeger als kind al leuk om te doen. De laatste jaren verovert het ook de sportscholen, waarbij volwassenen al .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts