maandag 4 september 2017

Tarieven zwemles

Tarieven zwemlessen in 20(prijzen gelden voor kinder, tiener en volwassen zwemles). Wat kost zwemles nu precies en nog veel belangrijker, wat krijgt u ervoor? Bekijk hier de tarieven voor onze zwemlessen en banenzwemmen.

Voor een vast bedrag kunt u leszwemmen totdat uw kind het diploma behaald heeft. Op deze pagina zijn de tarieven voor de zwemlessen te vinden. Wanneer er gekozen is voor een Diploma AB pakket dan wordt het totaalbedrag door middel . Wilt u gebruik maken van onze zwemlessen in het mooie zwem- en golfslagbad Aquarena?

Bekijk de tarieven voor de verschillende zwemlessen op onze . Onderstaande tarieven gelden voor het kalenderjaar 2017. Recreatiebad Stappegoor, Sportcentrum Reeshof en Sportcomplex Drieburcht. Inhoudsopgave - Leskaart - Afkoopregelingen - Tarieven . Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven voor zwemles bij Aquacentrum Malkander.


Tarieven snelcursus Zwem A + B in maanden . Inschrijfgeld zwemles voor kinderen, € 150 . Al vanaf de eerste zwemlessen wordt hieraan aandacht besteed. Kun je als ouder kijken bij de les en is er privé zwemles of in grotere. De tarieven voor zwemlessen variëren per aanbieder. ABC zwemles, Leskaart x uur per week, € 400.


ABC zwemles, Diplomazwemmen, € 150. Weekend tarief tm jaar, alle leeftijden, € 50. Bekijk hier de tarieven voor zwemles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts