donderdag 21 september 2017

Pilates tilburg

Je verwacht het misschien niet, maar het SMC heeft een volledige pilates studio in huis. Bij pilates werkt u gericht aan uw 'core .

De meeste lessen geef ik op mijn bijzondere locatie aan De Schans in Tilburg-Noord. Op donderdagavond geef ik pilates in de Reeshof. Studio Element Tilburg is een kleinschalige studio met een ruim lesaanbod.

Werk aan een sterkere rug, plattere buik en strakke benen en billen. Welkom op de site van yoga en pilates studio IKgroei. Ikgroei yoga en pilates verzorgt lessen in hatha yoga, yinyoga, zwangerschapyoga en matlessen pilates. Pilates wordt gegeven in Amersfoort, Almere, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht.


In sommige clubs werken we ook met speciale reformers. Pilates Bij de groepslessen Pilates train je in een kleine groep van max. De pilates oefeningen kunnen op apparaten (speciaal ontwikkelde apparaten door Pilates) en op matjes worden beoefend.


Pilates is een trainingsmethode gericht op balans, draagkracht en het versoepelen van de spieren. Bevordert een goede lichaamshouding en leert je bewegen .

Lijfstroom - studio voor Pilates en massage in Tilburg. Matlessen Pilates in kleine groepen met veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts