vrijdag 15 september 2017

Milon cirkel meppel

Na maanden van bouwen kun je nu ook sporten op de Milon Cirkel in Meppel. Na onze vestiging in Zwolle (stadshagen) openen we in Meppel ons . Sporten in Zwolle (Stadshagen) of Meppel?

MFit is een unieke fitnessstudio, waar je uitsluitend kunt trainen op de Milon Cirkel. Mfit (Stadshagen) Zwolle en Meppel hebben de Milon Cirkel, een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Per toestel worden jouw persoonlijke . MFit milon studio heeft de omslagfoto bijgewerkt.

MFit milon studio Meppel heeft de Milon Cirkel, een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen . Sportscenter Bijsterbosch heeft de Milon Cirkel, een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Stap 1: Is de Milon Cirkel wat voor u? Drie maanden na de introductie van de Milon Cirkel is het duidelijk. Family Fit heeft met de Milon Cirkel een uniek afslankconcept in huis gehaald.


Een eigen personal trainer, een training van minuten en meer resultaat. Maak nu gratis kennis met de Milon Cirkel!

In onze sportschool in Meppel doen we er alles aan om een ambiance te. De Milon Cirkel is het meest innovatieve fitnessconcept in de fitness branche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts