woensdag 18 april 2018

Ashtanga rotterdam

Als enige in Rotterdam biedt Yoga Maya Ashtanga yoga volgens de traditionele 'Mysore' methode en Sivananda Yoga volgens het Yoga Vidya concept. Een Traditionele Yogaschool , voornamelijk gefocust op Ashtanga Yoga in de traditie van Sri K Pattabhi Jois en Sharath Jois. AYA Ashtanga Yoga Academie Rotterdam.

Gecertificeerd door Yoga Alliance (RYT 200) in samenwerking met Manju Jois. Door de toenemende populariteit van Ashtanga Yoga over de hele wereld neemt de behoefte aan goed opgeleide . Ashtanga vinyasa yoga heeft een gunstig effect op je conditie, ademhaling, concentratie en balans. Je ontwikkelt kracht en flexibiliteit.

Nog even lekker Flowen voordat we weer richting het nieuwe jaar gaan? Ben je al goed onderweg met je goede voornemens van 2017? Misschien kan de yoga daar nog een positieve bijdrage aan leveren:-) Vanavond om 19.


YogaZone te Rotterdam, Barendrecht en Ridderkerk. Ashtanga Yoga is een sportieve, dynamische vorm van yoga, die bestaat uit een aantal vaste series van . In september barst het cultuurseizoen van Rotterdam weer los, maar sluiten wij het yogaseizoen juist af met een workshop Hatha en Ashtanga Yoga met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts