dinsdag 17 april 2018

Trampoline 366 cm met veiligheidsnet

Veilige trampolines van 3cm voor elk budget. Verschillende merken, kwaliteiten en kleuren zodat iedereen bij ons kan slagen.

Hier vindt u ons assortiment van veiligheidsnetten voor trampolines met een doorsnede van 3tot en . Trampoline met veiligheidsnet 3cm is een perfect trampoline 3met net. Hier vind u alle kwaliteit merken en betrouwbare veiligheidsnetten. Salta Combo trampoline rond met veiligheidsnet - 3cm - zwart.

Game On Sport Veiligheidsnet Trampoline - 3cm. JollyJump trampoline 3cm in set incl. Met Amerikaanse springmat van polypropyleen en brede PVC beschermrand. Op deze stevige, duurzame trampoline van Jumpline kun je zoveel springen als je wilt!


De springmat is van hoge kwaliteit en . Moonwalker Trampoline 3cm met Blauw. Set van trampoline 3met veiligheidsnet. Geen bouwmarkt kwaliteit, maar trampolineset met veren van cm . Veiligheidsnetten voor bijna alle merken en maten trampolines.

Netten van bekende in Nederland verkrijgbare merken. Je schroeft het net (3cm) met dubbele bevestigingshaken aan de poten van de trampoline. Het frame is vervaardigd uit dubbel gegalvaniseerde stalen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts