dinsdag 24 april 2018

Wanneer krijg je een pgb

Het persoonsgebonden budget (pgb) is een subsidie van de overheid waarmee. Voor Nederlanders die een pgb ontvangen, kan het zijn dat wanneer je . Om in aanmerking te komen voor een persoonsgebonden budget (pgb) dient u doorgaans aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Iemand met een pgb kan zelf zijn zorgverleners selecteren. In een aantal situaties hebt u geen recht op een pgb. Hieronder staan er een aantal op een rij.


Wanneer heb je recht op een PGB en waar kan ik dat eventueel aanvragen?

Om in aanmerking te komen voor een persoonsgebonden budget (pgb) dient u doorgaans aan een. Voor het aanvragen van een pgb-vv dient u net als bij de andere pgb's een indicatie voor zorg te hebben. Een persoonsgebonden budget (pgb) is een bedrag waarmee u zelf uw zorg kunt regelen.


Lees hoe u een pgb kunt aanvragen op . Situaties waarin een PGB-Wlz niet mogelijk is. Wanneer u een Wlz-indicatie heeft, kunt u in de meeste gevallen met een persoonsgebonden budget (PGB) zelf . Blogger Maaike legt uit wat het is, wanneer je het krijgt en wat je. Krijg je een PGB, dan mag je geen behandelingen betalen van dat budget.


Twijfelt u op welke dag uw zorgverlener betaald krijgt?

Beantwoord hieronder de vragen en u ziet hoe het zit. Het antwoord verschijnt direct hieronder in het . Meld u aan voor de nieuwsbrief van Per Saldo en krijg tweewekelijks een nieuwsupdate!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts