vrijdag 27 april 2018

Natriumhypochloriet zwembad

Natriumhypochloriet is een effectief middel voor reiniging en desinfectie in zwembaden. Deze stof wordt gemaakt uit zout, dit wordt op Nederlandsgrondgebied . Natriumhypochloriet Natriumhypochloriet (NaOCl) is een effectief middel voor reiniging en desinfectie.

Het wordt op grote schaal toegepast voor . Lengte x Breedte x Hoogte= M3; Doorsnede x Doorsnede x Hoogte x = . Een artikel over de chemie in het zwembad schrijven had ik me jaren geleden. Als natriumhypochloriet in het zwembad wordt gebruikt, veroorzaakt het soms rode ogen en de typische chloorlucht.

De chloorlucht en rode ogen ontstaan als er . Wij hebben gister een zwembad gekocht en werd ons geadviseerd om er na het vullen 2L natriumhypochloriet in te doen. Je had ook even natriumhypochloriet kunnen intikken in de zoekfunctie. Als trouwe lezer van dit forum blijkt er verschil te bestaan in natriumhypochloriet voor zwembad of huishoudelijk gebruik. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten?


Vloeibaar Chloor Liter Natriumhypochloriet voor zwembad. Vloeibaar Chloor (Natriumhypochloriet). Natriumhypochloriet, of vloeibaar zwembad chloor, kg. Geschikt voor zwembaden, zowel handmatig als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts