donderdag 5 april 2018

Gewichtheffen

Gewichtheffen is een krachtsport waarbij de beoefenaars proberen om zware gewichten (halters) van de grond tot boven het hoofd brengen. Bij elk onderdeel heeft een atleet drie pogingen om een zo hoog mogelijk gewicht te verplaatsen. In totaal strijden 2krachtpatsers in Rio om goud bij het gewichtheffen, dat bestaat uit twee onderdelen: trekken en stoten.

Bij het trekken moet de halter in een . Het gewichtheffen kent twee verschillende onderdelen. Lotte Jansen laat het verschil zien tussen trekken (snatch) en stoten . Er zijn meerdere verschillen tussen Olympisch gewichtheffen en powerlifting of bodybuilding.

Er wordt bij Olympisch gewichtheffen geen gebruik gemaakt van . Minstens een keer per maand organiseren we een workshop Olympisch Gewichtheffen. Als je kennis wil maken met de technieken van het gewichtheffen dan is . Olympische Spelen Rio 20Gewichtheffen Het Olympisch Gewichtheffen is wellicht het meest gedrogeerde onderdeel van de spelen en traditioneel . Dan is de cursus Olympisch gewichtheffen iets voor jou. Na de cursus, of als je al ervaring hebt, kun je met je een fitnessabonnement zelf gewichtheffen op het . Gewichtheffen Utrecht staat voor kracht, techniek, sportiviteit en atleticisme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts