donderdag 26 april 2018

Waar vraag je pgb aan

Een persoonsgebonden budget (pgb) is een bedrag waarmee u zelf uw zorg kunt regelen. Lees hoe u een pgb kunt aanvragen op . Waar u moet zijn, hangt af van de zorg die u nodig heeft.

Vraag dan om een indicatie of een verwijzing voor de zorg. Voor sommige zorg of ondersteuning kunt u een PGB krijgen. Vraag dan een indicatie of een verwijzing voor de zorg.


Het persoonsgebonden budget (pgb) is een subsidie van de overheid waarmee.

Om in aanmerking te komen voor een persoonsgebonden budget (pgb) dient u doorgaans. Met een persoonsgebonden budget (PGB) ben je niet langer afhankelijk van een toegewezen zorgaanbieder, maar kun je zelf de zorg regelen die je nodig hebt . U vraagt een persoonsgebonden budget (pgb) aan bij het zorgkantoor, de zorgverzekeraar of bij de. Met een pgb kan je zelf je zorg inkopen, en houd je zelf ook de regie over je zorg. Nu is mijn vraag hoe kan ik dat aanvragen en is het waar dat het mogelijk is? Je vraagt een pgb aan bij het CIZ (overheidsinstantie Centrum indicatiestelling zorg), de zorgverzekeraar of bij de gemeente.


Met een Persoonsgebonden budget (Pgb) kunt u zelf uw zorg of ondersteuning inkopen. Afhankelijk van uw zorgvraag, hebt u dit gesprek met:.

U bepaalt zelf waar u de voorziening koopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts