maandag 16 april 2018

Salta premium black edition trampoline 183 cm

Salta Premium Black Edition Combo 1cm - Trampoline. Afmetingen product: 1x 1x 2cm; Keurmerk: TüV; Garantie. Op zoek naar de beste trampoline Vergelijk het ruime assortiment van trampolines direct online Bestel voor de laagste prijs!

De kleinste trampoline van de Salta trampolines is net als zijn soortgenoten ook met veiligheidsnet verkrijgbaar. Dit veiligheidsnet zorgt ervoor dat uw kinderen . De Salta Premium Black Edition, in de 1cm uitvoering, is een elegante verschijning in je tuin. Het frame is opgebouwd uit dik, corrosiebestendig staal dat .

Dit is de Premium Black Edition Trampoline met een diameter van 1cm van het merk Salta. Deze trampoline heeft een prachtig zwart gespoten staalwerk en . Deze schitterende Salta Premium Black Edition-trampoline heeft een diameter van 1centimeter en wordt geleverd met een stevig veiligheidsnet. Bestel de Premium Black Edition Combo 1cm bij Trampolinestore.


De Salta Premium Black Edition is een high-class trampoline met een unieke uitstraling. De dikke stalen frames zijn gemaakt van corrosiebestendig staal door . De Salta Premium black edition trampoline met veiligheidnet 1cm is van een Nederlands bedrijf.

Salta produceert deze trampolines van goede kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts