vrijdag 6 april 2018

Putten zwembad openingstijden

Dag, Subtropisch Ba meter bad binnen. Bosbad Putten op de Veluwe is hét subtropische zwembad voor zwemles, vrij zwemmen, kinderfeestje, schoolreisje en wellness. Bosbad Putten openingstijden, prijzen, adres en meer!

Neem een duik in het subtropische zwembad of bij mooi weer in het heerlijke buitenbad. Zwembad in Putten, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin . Zwembad met tropisch binnenbad met diverse waterspeelplaatsen (o.a. stroomversnelling, bubbels), instructiebad met glijbaan, en nog een . Een zwemoase die garant staat voor urenlang zwemplezier en genot.

Geniet in dit zwembad van het heerlijke subtropische binnenbad of . En zoekt u een luxe vakantiehuis wat beschikt over een binnenzwembad? Centraal gelegen op de Veluwe in de bosrand van het dorp Putten vindt u de . De openingstijden verschillen per dag en per activiteit. Bij Bosbad Putten vermaakt het hele gezin zich makkelijk een dag lang. Het zwembad is mooi gelegen in het bos en beschikt over een subtropisch binnenba wedstrijdba .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts