vrijdag 20 april 2018

Betaalbaar sporten lombok

Locatie Groeneweg is de nieuwe locatie in Lombok. De sportlocatie aan de Laurens Reaalstraat is verhuisd naar een gloednieuw gebouw in het nieuwe SOHO . Newstyle onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in en om de stad Utrecht.

Hier aan de Ambachtsweg, op de grens van Utrecht en Maarssen, vindt u de grootste sport- en bewegingsclub van Midden-Nederland. Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag. Het breedste aanbod aan groepslessen van Nederland; Meer dan 4lessen per week.


Geen wachtlijsten, u kunt altijd een les volgen.

OPENINGSTIJDEN Openingstijden: Maandag en dinsdag: 7:tot 23:00. Een roemrijke plek in de wijk Ondiep heeft een nieuwe toekomst gekregen. Waar ooit de voetbalclubs DOS en Holland hun successen vierden is een prachtig . Newstyle biedt op verschillende locaties kinderopvang voor kinderen van tot jaar. Uw kinderen staan altijd onder begeleiding van een vast team van . Betaalbaarsporten Wellness HealthClub Lombok is gevestigd op de Laurens Reaalstraat , 35GM, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Utrecht.


Betaalbaarsporten NL Vestiging Lombok in Utrecht vindt u in De Telefoongids. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts