dinsdag 10 april 2018

Basic fit rotterdam lijnbaan openingstijden

Ben je op zoek naar een sportschool in Rotterdam? Kom dan fitnessen bij Basic-Fit Rotterdam Lijnbaan. Basic-Fit heeft momenteel zeven sportscholen in Rotterdam. Voor een overzicht van de openingstijden, bekijk dan de info op de sportschoolpagina. Vlakbij de markthal zit een sportschool van Basic-Fit Rotterdam, namelijk op de lijnbaan.


Bij Basic-Fit kun je elke dag sporten. Openingstijden Basic-Fit Lijnbaan in Rotterdam, alle Basic-Fit openingstijden en koopavonden in Rotterdam.

Basic Fit Rotterdam Lijnbaan in Rotterdam, Lijnbaan 4 3012EK - Telefoonnummer, informatie en kaart van Basic Fit Rotterdam Lijnbaan - Rubriek Sportschool. De openingstijden van alle vestigingen van Basic Fit Rotterdam Lijnbaan in Rotterdam vindt u op Openingstijden. De openingstijden van alle vestigingen van Basic Fit Rotterdam Lijnbaan in Nederland vindt u op Openingstijden. Basic-Fit Lijnbaan, Rotterdam, Netherlands. De sportschool Basic-Fit Rotterdam Lijnbaan staat gevestigd aan de Lijnbaan nummer 45.


Deze sportclub is elke dag van de week geopend. Hierbij wil ik een klacht melden over Basic Fit : Beste, Via deze weg wil ik graag een klacht indienen over de staat van Basic Fit lijnbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts