dinsdag 3 april 2018

Yoga studio zwijndrecht

Het idee achter “De Yoga Studio” is een relaxte en ontspannen sfeer scheppen waarin aan body en mind gewerkt kan worden… Er wordt les gegeven in kleine . De Yoga Studio, Zwijndrecht (Nederland). Het idee achter “De Yoga Studio” is een relaxte.

Welkom op de website van Yogastudio Elements of Life. Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Alblasserdam, Sliedrecht, Barendrecht, . De yoga lessen zijn goed te volgen voor iedereen. Gezondheidscentrum de Volgerlanden in Hendrik-Ido- Ambacht bij Capital Sports in Zwijndrecht .

Yogi en gitarist Jan Kuiper verzorgt samen met collega docente Yvonne de Hoop een unieke Yoga les met live muziek begeleiding. Zaantheater – ZaandamZaantheater, Zaandam. Oosterpoort – GroningenOosterpoort, Groningen.


ZH › Zwijndrecht › Sportclub in ZwijndrechtActueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Yoga Studio De in Zwijndrecht vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. De Yoga Studio Praktijk Mudrah in Zwijndrecht, Langeweg 31 3332AR - Telefoonnummer, informatie en kaart van De Yoga Studio Praktijk Mudrah .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts