woensdag 4 april 2018

Glijbaan 3 meter

Koop of Verkoop glijbaan meter op Marktplaats. Voor nog meer speelplezier kan er een waterslang worden gemonteerd en creëert u zo een leuke waterglijbaan!

Glijbaan meter blauw bevat een wateraansluiting en is eenvoudig te monteren aan een platform. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kunststof Glijbaan groen meter, Zeer Snelle Levering, ruim assortiment en Scherpe Prijzen! Glijbanen in verschillende kleuren en en lengte van 2.

Deze glijbanen zijn geschikt voor speeltorens met een plateau hoogte van 12 1en 150 . Glijbaan meter snel geleverd in heel Benelux. Bestel Glijbaan meter hier voor de laagste prijs. SWING KING Glijbaan meter blauw nu bij HORNBACH online kopen!

Glijbaan rood meter - voor speelhuisjes en speeltoestellen met een plateauhoogte van 150cm. Swing King glijbaan m (blauw) - bij vidaXL. Gratis verzending ▻ Levering binnen werkdagen. De leukste glijbanen om jouw kind een fijne eigen speelplek in je tuin te geven vind je bij Praxis.


Nu wordt het echt een race wie het eerste beneden is met de opwindende hoge, snelle open Gemini Slidewinderbochtglijbaan. Glijbaan voor montage aan speel toestel. Deze losse glijbaan module maakt uw speelhuisje of speeltoren helemaal. Losse Glijbaan van meter lengte om aan een speeltoestel te bevestigen met een . Bij de meeste Karibu speeltoestellen is dit mogelijk!


Kies voor een meter of meter lange glijbaan. Glijbanen verkrijgbaar in verschillende lengtes. Groene glijbanen degelijke kwaliteit meter en meter. Deze glijbanen mogen dan ook hoger zijn dan meter.


De valruimte is meter naast de glijbaan en meter achter de uitloop. Als de gebruiker tot stilstand komt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts