woensdag 19 september 2018

Anti slip mat badkamer

Een anti slipmat zorgt ervoor dat je niet uitglijdt in de badkamer. Praxis heeft verschillende anti slipmatten voor elke badkamer. Decoratieve douchemat met zuignappen aan de onderkant.

Met een anti-slip structuur zorgt deze mat voor de hoogste veiligheid in uw badkamer. Op zoek naar een anti-slip mat voor een veilige badkamer? Bekijk het uitgebreide antislipmat douche en antislip badmat aanbod online bij Badmatten.


De rubberen bad- en douchematten hebben een geribbeld oppervlak voor meer grip.

Bekijk handige douchematten in alle soorten maten van de beste kwaliteit voor in de douche Vergelijk shops en bestel voor de laagste prijs! Maak je badkamer helemaal af met een wc-matje of douchemat. Je shopt allerlei verschillende soorten anti-slipmatten online op Xenos.


Creëer een veilige doucheruimte met een antislip douchemat van Xenos. Daar veel baden en douchebakken vanuit zichzelf glad zijn, zeker als ze nat zijn, is een antislipmat in de badkamer een veilig en comfort verhogend middel. Sealskin biedt verschillende veiligheidsproducten voor sanitair waaronder een antislip mat.


Voorkom met een antislip mat uitglijden onder de douche of in bad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts