dinsdag 11 september 2018

Zaal wijchen

Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, of een leuk etentje in ons eetcafe komt. Bij Verploegen bent u altijd aan het juiste adres. Ook hebben we zalen die perfect zijn voor een bruiloft of bedrijfsfeest.

Van een lunch in het Grand Café tot een zakelijke meeting, bij Sterrebosch bent u verzekerd van een nieuwe generatie gastvrijheid. Kom dineren bij Zaal op de markt in Wijchen. Bekijk hier onze kaart van voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.


Zaal is een nieuw horecaconcept in hartje Wijchen en staat voor het creëren van smaakvolle bourgondische momenten met vrienden, familie of collega's.

Een zaal huren in Wijchen voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Wijchen. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids . Een warm welkom, vriendelijke bediening, heerlijk eten en een mooie avond uit – dat heeft De Markies in Alverna (Wijchen) u te bieden.


Met een 1-overwinning keerden de Wijchenaren huiswaarts. Olympic Sport- Evenementencentrum in Wijchen is uw accommodatie voor het beoefenen van uw favoriete sport of het organiseren van een evenement. Zaalverhuurder in Groesbeek, Heumen en Wijchen, vind een zaalverhuurder en alles over zaalverhuur.


De gemeente verhuurt enkele gym- en sportzalen: Zui De Buizer De Speelhoeve, Achterlo, de Slingert en sportzaal Suikerberg. Op zaterdag februari zal voor de laatste keer een modeltreinenbeurs georganiseerd worden bij Zaal Verploegen in Wijchen.

Zaal Verploegen Party en Congrescentrum, Wijchen. Welkom op de website van Arcus, het sportcentrum op de Campus in Wijchen. Sinds de opening in januari 20is Arcus al thuisbasis van grote namen in de . Zaal Wijchen: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Zaal gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.


Onderstaande zaalplattegrond geeft een goed beeld van onze tribune. Klik op de afbeelding om hem beter te kunnen bekijken. FRANS hebben we zalen voor diverse evenementen tot wel 8personen.


Ruimte voor vergaderingen,trainingen en workshops zijn ook aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts