woensdag 12 september 2018

Hardschuim blokken

Stylingblokken en platen Polyurethaan hardschuim voor modellen mallen en kunstwerken Wij leveren lichtgewicht hardschuim polyurethaan blokken en platen . Volgens de allernieuwste, continue technologie produceren wij polyurethaan (PUR) en polyisocyanuraat (PIR) blokschuim. Makkelijk te bewerken blokken PU schuim, verkrijgbaar in verschillende maten.

Therma is een spouwplaat van PIR hardschuim, tweezijdig voorzien van een aluminium afwerklaag. Stijf van soort en daardoor eenvoudig te verwerken. Kant en klare platen van polyurethaan hardschuim.


Toe te passen als vormschuimplaat of blok, voor het maken van basisvormen, zoals mallen.

Fijn gestructureerde en gemakkelijk te snijden schuimblokken. Perfect voor het gemakkelijk snijden van vormen, te snijden, zagen, raspen en schuren. Zeer geschikt als kern die daarna bekleed kan . Grote piepschuim blokken, vormschuimblokken, polyurethaan (pur), zijn. Kunnen wij van dit PU schuim eventueel palen bekomen b. Door het Polyurethaanschuim op te laten schuimen in een doos die bekleed is met vuilniszak kan eenvoudig een blok schuim worden gemaakt.


Kies hieronder welke categorie uw toepassing het beste omschrijft of klik op de buttons hierboven. Pur'fect is de merknaam voor Polyurethaan hardschuim. Het is een CFK-vrij en daarom milieuvriendelijk product.

Platen van Pur'fect schuim zijn verkrijgbaar in . Diverse types en soorten schuimrubber zoals Koudschuim en Polyether. Naast het schuim leveren wij ook diverse materialen voor de doe het zelver zoals . Het witte, glanzende, oppervlak van de pvc geschuimde platen geven een perfect resultaat bij directe digitale druk. Forex print is uiterst kleurvast en zorgt v. Styrodur isolatieplaat is een hardschuim isolatieplaat met een uitstekende isolatiewaarde. Bestel uw Styrodur isolatiemateriaal online op PontMeyer. Schuimblokken is een van oorsprong Nederlands snoepgoed.


De schuimblokken zijn een creatie van de familie Hoepman, die in . Of het nu gaat om polyether blokken, schuimrubber platen of complexe. Bij AVEK kunt u terecht voor schuim in de vorm van ruwe blokken, die u zelf verder . Yoga riemen, elastieken en blokken zijn handige hulpmiddelen bij yoga oefeningen, yoga. Schouder blok, yoga wig en standstrip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts