donderdag 27 september 2018

Portproeverij thuis

Hoog tijd dus om thuis eens een portproeverij te organiseren. Niet moeilijk, heel gezellig en vrienden bij wie je daarna nooit meer tevergeefs . Rien en Cs verzorgen de portproeverij of portworkshop bij u thuis of bij uw bedrijf in heel Nederland.

Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties . Organiseer een Portproeverij, gezellig, leerzaam en inspirerend! Op locatie of gewoon bij uzelf thuis, bijna alles is mogelijk. Ook de portliefhebber kan bij Rubens Proeflokaal terecht voor een heerlijke proeverij.


Gedurende deze proeverij zult u kennis . Wijnproeverij, bierproeverij en portproeverij in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Nijmegen, Breda, Enschede, . Bij ons zijn de volgende zaken mogelijk. Een wijnproeverij bij u thuis of op het bedrijf of gewoon in onze wijnkelder. Wij kunnen voor u een proeverij verzorgen . Tijdens deze proeverij gaan we genieten van de fantastische combinatie kaas en port. Het plan voor deze zomerse dag: een tripje naar de Dappermarkt voor het inslaan van een variëteit aan kazen om vervolgens thuis hard verder . De Thuisproeverij is de perfecte manier om een gezellige avond met familie of vrienden door te brengen.


FAMILIEFEEST of ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts