donderdag 27 september 2018

Subtropisch zwembad heijderbos

Verblijft u niet op Het Heijderbos, maar wilt u toch een dagje komen zwemmen? Dat kan in ons subtropisch zwembad Aqua Mundo. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid.

Verblijf jij niet in Center Parcs maar wil jij wel graag een dagje uit om te zwemmen? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Beleef de grootste kicks, boven en onder water, in een spectaculair zwemparadijs. Bedwing de kolkende stroom van de wildwaterbaan, de allersnelste van .

Het subtropische zwemparadijs de Aqua Mundo Het Heijderbos heeft naast een golfslagbad nog diverse andere leuke faciliteiten. Een filmpje van alle Glijbanen van het Aqua Mundo (Zwembad) van Centerparcs Het Heijderbos. Compilatie Aqua Mundo (Zwembad) van Centerparcs Het Heijderbos In Heijen Nederland bij Gennep.


Center Parcs Heijderbos openingstijden, prijzen, adres en meer! Al met al een top zwembad voor tijdens de vakantie of tijdens een dagje uit! Subtropisch zwemmen Centre parcs het Heijderbos in Heijen. Aqua Mundo Het Heijderbos beschikt ook over een sauna, whirlpool, Turks stoombad en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts