dinsdag 25 september 2018

Katrol voor schouderoefeningen

Schouder stretcher oefenkoord is zeer geschikt voor schouder training, schouder oefeningen en revalidatie. Twee handvatten en katrol voor schouderoefeningen. Armtrainer deurmontage touw handvatten en katrol kopen?

Eenvoudig oefensysteem voor schouderoefeningen. Schouderoefeningen Fysiotherapie Daelenbroeck. Eenvoudig katrolsysteem met handvatten.


Kan aan elke deur bevestigd worden met een sterke geweven band.

Geschikt om schouderoefeningen te doen. Eenvoudig oefensysteem voor schouderoefeningen, bijvoorbeeld bij Frozen shoulder problemen. De schouderpully heeft een nylon touw met handvaten een katrol en deurklem. Zorg dat je de klem achter de deur doet en de deur goed dichtzit. In zit met het gezicht naar de katrol toe.


Met het gezicht naar de katrol toe geeft een lichte rek.

Een eenvoudig deurkatrolsysteem voor het trainen van de schoudermobiliteit en voor het voorkomen of herstellen van . Oefening met katrol: eenvoudige actieve glenohumerale mobilisatie (revalidatie schouder). Oefening elevatiebeweging aan de katrol in stand . U bent hier: Home Schouder Oefeningen Mobilisaties Eenvoudige actieve glenohumerale mobilisaties. Katrol schouderoefeningen - Beauty Health - de beste selectie webwinkels. Vergelijk hun producten en maak eenvoudig uw keuze met Koopkeus.


Katrol schouderoefeningen - Health - de beste selectie webwinkels. Toepassing: Het bereik en de kracht van de bovenste ledematen vergroten Kan gebruikt worden na schouderletsel, hartaanval en perifeer zenuwletsel . Wordt geleverd in een blisterverpakking met een katrol, handgrepen, . Extra info over Katrol voor schouderoefeningen. Kan aan elke deur met minimumdikte bevestigd worden d. Economisch en eenvoudig oefensysteem.


Kan aan elke deur met minimumdikte bevestigd worden met een deuranker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts