vrijdag 28 september 2018

Osteopaat nieuwstadt

In 19is Ruud Vola afgestudeerd aan de Hoge school voor fysiotherapie te Heerlen. Ruud Vola Gezocht werd er naar meer mogelijkheden om de mensen . LB › Nieuwstadt › Osteopaat in NieuwstadtActueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Osteopathie Vola in Nieuwstadt vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

De openingstijden van alle vestigingen van Ruud Vola Praktijk Voor Osteopathie in Nieuwstadt vindt u op Openingstijden. Veel informatie over Ruud Vola Praktijk voor Osteopathie, gevestigd in Nieuwstadt en geregistreerd bij de KvK onder nummer 14110083. Ruud Vola Praktijk voor Osteopathie in Nieuwstadt, Markt 1 6118BB - Telefoonnummer, informatie en kaart van Ruud Vola Praktijk voor Osteopathie - Rubriek . Osteopaat ruud vola Nieuwstadt op Telefoonboek.

Naast een osteopaat ruud vola vind je ook zorg. Nieuwstadt, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Ruud Vola staat geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie ( NRO ) en is lid van de.


Home Osteopaat Nieuwstadt Osteopathie Vola.

Osteopaat Nieuwstadt - Alle osteopaten in Nieuwstadt inclusief openingstijden, beoordelingen, recensies, webshops, opmerkingen en meer - osteopaat-in. Osteopathie is een veilige vorm van geneeskunst waarbij met de handen het lichaam wordt onderzocht en behandeld. Het doel is een oorzaak te vinden voor . Osteopathie Vola is aan het leven BB Nieuwstadt. Telefoonnummer en adres: Vennootschap: Vola Osteopathie, Adres: Markt, Postcode: 61BB Stad: Nieuwstadt, Provincie: Limburg, Land: Nederlan . Photo of Osteopathie Vola - Nieuwstadt, Limburg, The Netherlands.


Automobielbedrijf Hensgens, Nieuwstadt-Maastricht-Roermon email. Praktijk voor osteopathie Ruud Vola, Nieuwstadt. Tibetaans boeddhisme, ayurveda, chakrapsychologie en meditatie, vipassana, craniosacraal therapie en osteopathie, shiatsu en healing.


Nieuwstadt: maandag - woensdagmorgen - vrijdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts