woensdag 26 september 2018

Inspiratiekaarten

Op deze full color kaarten in de serie Wijsheid uit een doosje vinden we - naast de vrolijke tekeningen van Saskia de . Feel good inspiratiekaarten Loose leafed. Voor een positieve kijk op het leven Positieve gedachten en citaten hebben een enorme kracht.

Trek hier jouw persoonlijke inzicht- of inspiratiekaart. De kaarten zijn gebaseerd op het principe dat toeval niet bestaat. Wanneer je een inspiratiekaart trekt zal . Leg de inspiratiekaarten op een vaste plek in huis, naast je bed of op een mooie schaal.

En laat de wijsheid je elke dag weer inspireren. Hier vind je verschillende inspiratiekaarten die je helpen bij het aanleren van nieuwe gewoontes, gedachten of gedrag dat leidt tot een meer positief, vervullend . Deze inspiratiekaarten zijn via managementboek. Inspiratiekaarten zijn kaarten met inspirerende ideeën.


Trek een kaart om je te laten inspireren door een leuke creatieve opdracht! ISBN: 97890724559- Inspiratiekaarten - Op deze full color kaarten in de serie Wijsheid uit een doosje vinden we - naast de vrolijke tekeningen van Saskia de . Gebruik onderstaande kaarten naar eigen goeddunken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts