vrijdag 14 september 2018

Fitnessbal buikspieroefeningen

Houd je rug recht, span je buikspieren aan en rol de bal langzaam voorwaarts bij je vandaan door je armen te strekken. Probeer dit zo ver mogelijk te doen . Train je core buikspieren met deze fitness bal oefeningen.

Fitness bal oefeningen zijn ideale buikspieroefeningen voor thuis of in de sportschoo. Spiergroep: borstspieren, schouders, triceps en buikspieren. Uitvoering Plaats de voorkant van je knieën op de fitnessbal en je handen plat op . Geüpload door Jos VermeerDoe deze training - maal per week en je hebt een super strakke buik!

Lees hoe je buikspieroefeningen uitvoert met de balansbal. Met deze fitnessbal oefeningen voor de buikspieren kweek je binnen no time een strakke buik! Of de oefeningen nu staand tegen de bal of liggend op de bal zijn, je zal je buikspieren continue aanspannen om het rollen van de bal te . Ontdek hoe een fitnessbal op de sportschool óf thuis jouw figuur ten goede komt. Als jij je rugspieren gaat trainen kun je eigenlijk de buikspieren niet overslaan dus laten we hiermee starten. Ga op je rug op de fitnessbal liggen.


Verschillende core oefeningen met fitnessbal en fitbal. Houd het lichaam in een rechte lijn in getrokken met behulp van de buikspieren, rugspieren en heupen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts