donderdag 27 september 2018

Groenlo zwembad

Maar ook voor zwemlessen en kinderfeestjes is het zwembad zeer geschikt. In ons subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de Crazy Cone. Naast het subtropisch zwembad heeft Marveld diverse verwarmde buitenzwembaden voor jong oud.

Overnacht je bij Marvel dan mag je gratis gebruik . Subtropisch zwembad en wedstrijdbad van Marveld Recreatie. Vissen bij Marveld Recreatie of in de omgeving van Groenlo. Marveld recreatie biedt een subtropisch zwemparadijs en een wedstrijdbad.

U kunt in het subtropische zwembad van vakantiepark Marveld Recreatie. Aparthotel Havezate Marveld; Elshofweg 6; 71DH Groenlo; T: +(0)544 . In Groenlo ligt een Camping en dat heet Marveld. Deze camping heeft een vrij groot zwembad met.


Nummer van vakantiepark in Groenlo. Ook in het zwembad altijd een plaatsje om te zitten ondanks de niet storende drukte. Zwembad Marveld in Groenlo is een zwembad van een plaatselijk recreatiepark, maar doewt tevens dienst als openbaar zwembad voor . De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Groenlo vindt u op Openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts