woensdag 28 november 2018

Bowlen in rijswijk

Bally's bar, grill bowling is nieuw in de Plaspoelpolder in Rijswijk. De nieuwe ideale locatie voor een lunch met collega's, een bak koffie drinken met . Trots dat wij eindelijk over ons nieuwe project kunnen vertellen”.

Binnenkort opent de nieuwe bowling aan de Volmerlaan genaamd: Bally's bar . Bally's bar, grill bowling, Rijswijk (Zuid-Holland). Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Hofstede Bowling De in Rijswijk zh vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

De nieuwe ideale locatie voor een lunch met collega's, een kop koffie met vriendinnen, . Bowling en Partycentrum De Hofstede Rijswijk B. Julialaantje 40A, 2283TB Rijswijk ZH. De openingstijden van alle vestigingen van Bowling En Partycentrum De Hofstede Rijswijk B. Binnenkort opent Bally's de nieuwe bowling aan de Volmerlaan. Ga naar startbijeenkomst 'Stadsvisie 20Rijswijk'.


De grootste bowling van Rijswijk met bowlingbanen. Hier kunt u discobowlen, boven de banen hangen grootbeeldvideoschermen van bij waarop . Geniet samen met jouw zoon of dochter van het ultieme indoor kinderpartijtje of verjaardagsfeest.

Overigens kun je bij ons gratis gebruik maken . De gemeente Rijswijk heeft onlangs twee omgevingsvergunningen verleend voor de lege parkeergarage aan de Van Gijnstraat tegenover De . Een gezellige sport, die voor iedereen toegankelijk is en zowel recreatief als professioneel beoefend kan worden. Veel informatie over Bowling en Partycentrum Lelystad BV, gevestigd in Lelystad en geregistreerd bij de KvK onder nummer 27304144. Regio februari 20Rijswijk – Aan het eind van de ochtend werd de brandweer gestuurd naar het terrein van het oude bowlingcentrum . Locatie: Bally's Bar, Grill Bowling Volmerlaan 7C 22GC Rijswijk.


Bally's staat midden op bedrijventerrein Plaspoelpolder. Informatie over Bowling en Partycentrum De Hofstede Rijswijk B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts