dinsdag 13 november 2018

Virtuagym

Virtuagym biedt fitness schema's voor allerlei doelen: afvallen, spieren opbouwen of fit worden. Raak in topvorm met Virtuagym Fitness. Doe je workouts onder begeleiding van onze 3D-geanimeerde personal trainer, die je precies laat zien . Doe je workouts onder begeleiding van onze 3D-geanimeerde personal trainer, die je precies laat zien hoe je iedere . Met de Virtuagym Food (Calorie-, vet- en koolhydratenteller) stelt u een persoonlijk en gratis voedingsplan op, afhankelijk van de antwoorden die u geeft op . Met VirtuaGym sport je samen met behulp van online begeleiding.

Uiteindelijk zul je de instructies zelf op moeten volgen. De VirtuaGym is een app welke mooi is uitgevoer dat mag gezegd worden. Maar voegt een dergelijke fitness app bij aan je gezondheid?


Deze virtuagym handleiding brengt je wegwijs in de mogelijkheden van Virtuagym. Virtuagym Food helpt bij doelen behalen. Afvallen, aankomen, gespierder worden of een lager vetpercentage: het is verdomd lastig om dat droomlichaam te . Virtuagym is the all-in-one software solution for health clubs and fitness.


VirtuaGym is een online sportplatform, waarmee je op een leuke manier fit kunt worden.

Beginnende bewegers worden op weg geholpen en . Het succesplan van Sportievia is een uniek begeleidingsplan, waarmee u uw doelen helpt realiseren. De maandelijkse afspraken met een instructeur zorgen . Virtuagym is het nieuwe begeleidingsplatform waar wij bij Sport Leefstijlclub De Toekomst mee werken! Dit platform zetten wij in voor: Les- en . Virtuagym Food is een voedingsdagboek waaraan je ook makkelijk fitnessoefeningen en sport kunt koppelen. Bijdrage aan Alles is gezondheidDigifit gaat onder andere hun online beweeg- en voedingsplatform Virtuagym kostenloos aanbieden en de . Paul Braam bouwt in MedellĂ­n aan een Zuid-Amerikaanse vestiging voor zijn fitness-softwarebedrijf Virtuagym.


De applicatie stelt een persoonlijk en gratis voedingsplan op etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts