maandag 19 november 2018

Yoga in oosterhout

Yoga You is voor eenieder die op zoek is naar innerlijke rust, meer energie en een soepeler, leniger lichaam. Yin Yoga is een zachte, meditatieve vorm van yoga en is een tegenhanger van ons dynamisch Westerse “Yang” leven. Bij Yin Yoga ga je met je aandacht naar .

Françoise van Alphen-Leymonerie, Yoga instructeur en personal trainer in Oosterhout. Praktijk Werken aan Innerlijke VredeRidderstraat 714902PA Oosterhout. Werken aan innerlijke vrede, Yoga, Oosterhout, Piet van der Pluijm. De yoga les van Ganesha Yoga in Oosterhout (NB) is een effectieve en unieke meditatieve yoga methode die je ontspanning en innerlijke rust in je leven .

YogaNoord - de Yoga studio voor Oosterhout, Nijmegen en omgeving. Stop thinking about it, start doing it…Yoga! Wilt u yoga volgen in een kleine groep, met huiselijke sfeer? Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids Gouden . Satya yoga, meditatie ontspanning in Oosterhout.


Yoga, meditatie Wandel-retraites.

Wenteling werkt aan de bewuste groei van mens en organisatie met trainingen in yoga, mindfulness . Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? De andere lessen worden door Pascal gegeven. Yogatherapeut in Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout, vind een yogatherapeut en alles over yoga. All; Friendsday; Hangmat; Hatha; Personal yoga coaching; Power; YinYang. De Jump Adres: Griftdijk 9 Oosterhout.


Yoga Varuna biedt diverse yogavormen aan. Kies de yogavorm die het beste bij je past! Kom voor een proefles of vraag om advies! Mis je de balans tussen werk en privé?


Een druk leven eist vaak ook zijn tol op jouw balans tussen lichaam en geest. Mijn naam is Ciska de Groot en ik geef Yoga in Oosterhout. Naast Yoga geef ik ook ontspanningstherapie, Reiki en Ayurvedische massages.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts