woensdag 7 november 2018

Yoga prive les

Je kunt bij Delight Yoga ook individuele yogalessen volgen. Die worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Yoga privéles helemaal afgestemd op jouw niveau, 1 persoonlijke aandacht en 2 resultaat.

Boek een Yoga Privéles bij onze ervaren Yoga Docenten. Wilt u een yogales afgestemd op uw eigen behoeftes dan kunt u ook privélessen nemen. Het effect van de yogalessen zal hierdoor nog beter op uw lichaam en . Ben je geïnteresseerd in Kundalini Yoga, maar vind je een groepsles een te grote stap?

Of doe je yoga liever thuis, wanneer het jou uitkomt? Een keuze voor privelessen kun je bijvoorbeeld maken omdat je;. Liever alleen (of samen met vriend(in)) dan in een groep yogales volgt;; Zelf je locatie en . Er wordt van te voren met je afgestemd wat je wensen zijn en wat je met Yoga wilt bereiken. Hierop volgend worden privelessen op maat aangeboden. Privéles yoga bij Ananda in Hilversulessen met alle aandacht voor jouw specifieke situatie om meer rust en gezondheid in je leven te brengen.


Privéles Yoga in YogaCentrum Enschede va €300. Bel voor de mogelijkheden met Elly Nijhof-Woudstra (0534353320) of Ferial Moelaert (+31643421741). Yoga privélessen bij Meander yoga Rotterdam.

Privélessen geven jou en mij de gelegenheid om met de yoga in te spelen op datgene wat je op dat moment . Of passen de reguliere lessen niet in jouw agenda? Dan is een Privé Yogales (of een reeks daarvan) echt iets voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts