donderdag 22 november 2018

Bootcamp run

De Bootcamp Obstacle Run in Langedijk is een uitdagend total off-road parcours van of km met spectaculaire obstakels die jij moet overwinnen. De Bootcamp Obstacle Run is een spectaculair total off-road parcours waarbij je onderweg vele uitdagende obstakels tegenkomt die je moet overwinnen! Doe mee aan bootcamp obstacle run in geesterambacht.

Een mud run van en kilometer op zondag september 2016. Zondag de Bootcamp obstacle run gelopen. Doe mee aan de Bootcamp Obstacle Run in Geesterambacht.


Een mud run en fun run van of km op september 2016.

Dan is de Running Bootcamp iets voor jou! Als ultieme voorbereiding hebben wij een special ontwikkeld om je klaar te stomen voor een obstacle run: Obstacle Bootcamp. De Breakout Run is de ultieme obstacle run met hindernissen. Tijdens deze Bootcamp, die plaats vindt op de locatie van de Breakout Run, zal kennis . Een run welke voor mij eigenlijk niet op het programma stond maar doordat er een Uppie zijn inschijving via . Op juni zal de 2e Bootcamprun plaatsvinden in Hilversuunieke combinatie van run en bootcamp.


Op zondag september 20staat recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk (naast Alkmaar) volledig in het teken van de Bootcamp Obstacle Run. Alive-Bootcamp-Run-26-juni,-Hilversum.

This year's final Bootcamp Run was exactly the way it was supposed to be! Fun, challenging, full of surprises and an awesome after party! Bootcamp is een mooie tren zeker als je die combineert met hardlopen.


Ysbrand Visser donderdag, oktober 201 . SaenOutdoor is een aanbieder van buitensport activiteiten. Waaronder trainingen op een hindernisbaan en bootcamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts