maandag 26 november 2018

Elastiek spinhaak

ElastiFix ontwikkelt, test en produceert gepatenteerde kwaliteits-elastieken. ElastiFix levert en mm sterk elastiek met aan beide uiteinden een enkele- of dubbele spinhaak. Deze goedkope spanner met spinhaak combineert een hoogwaardige kwaliteit elastiek tegen een budget prijs en is uitermate geschikt als u tijdelijk een doek .

Elastieken met spinhaken - bestel in de webshop van KWINT of vraag vrijblijvend een offerte aan. De spanner heeft een maximale trekkracht van KG. Elastiek van mm dik, haak van mm dik.


Wij leveren de spinhaak spanners in cm.

Dit is een spanelastiek om bijvoorbeeld reclamedoeken mee op te spannen. Spandoeken worden standaard om de cm voorzien van ringen. Spanner met dubbele spinhaak 25cm voor het bevestigen van spandoeken met een hoge windbelasting. Een zeer sterk spandoekelastiek van cm met spinhaak om uw spandoek met.


De maximale trekkracht is kg per elastiek. Spanelastiek met spinhaak - Spanelastiek met een spinhaak voor het spannen van een spandoek in een spandoekframe.

Accessoires00Spanelastiek met spinhaak Zwart, cm. Uitvoering met aan weerszijden een gegalvaniseerde spinhaak. Wordt uitsluitend per volle verpakking geleverd.


Alle onderdelen vanuit voorraad leverbaar! U bent hier: Home Overige materialen Spanelastiek cm zwart met spinhaak . Deze elastieken kunnen worden gebruikt voor het spannen van (reclame)doeken in frames of beurswanden. De spinhaken en spanrubbers zijn in meerdere situaties toepasbaar. Bij Printfix vindt u alle soorten elastiek zoals, spinhaken, spanelastiek, spanrubbers, . Elastische spanner met geplastificeerde staalhaak.


De spanner heeft een lengte van cm. Spinhaken elastieken) cm - om uw spandoek strak in uw frame te spannen. Wij leveren standaard de spandoeken met ringen om de cm. OptiFix S, de nieuwe generatie spinhaak, is sterker en duurzamer dan de bekende.


In de spanner wordt duurzaam en slijtvast multicore elastiek met HT . Trapezekoord + spinhaak (cm), cm, cm, cm. Trapezekoord + spinhaak (cm), cm, cm, cm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts