dinsdag 20 november 2018

Sportstudio bodyshape

Gaan jouw doelstellingen over fitness, afvallen of sporten? Dan ben je bij Bodyshape in Leeuwarden aan het juiste adres. Stel deze dan via het onderstaande contactformulier!

We hebben een winnaar van de 1000actie! De prijs van een jaar lang gratis sporten bij Sportstudio Bodyshape gaat naar. Informatie over de training mogelijkheden op het gebied van fitness en afslanken.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Bodyshape Sportstudio in Leeuwarden vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Sportschool Bodyshape bestaat bijna jaar en is gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Bodyshape staat bekend als een authentieke sportschool met een . Sportstudio en Konditiecentrum Bodyshape in Leeuwarden, Heerestraat 23-A, 8911LC - Telefoonnummer, informatie en kaart van Sportstudio en . Bij deze training op muziek ligt de nadruk op spierversterkende oefeningen. Hierbij wordt met materialen, zoals lichte gewichten (dumbells) en . De openingstijden van Sportstudio en Konditiecentrum Bodyshape Heerestraat in Leeuwarden vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen . Sportvastencoach Peter Wijnsma van Sportstudio Bodyshape.


Dit is een groepsprogramma dat qua intensiteit niet zo hoog ligt. De les begint altijd met een rustige warming up om de hartslag en ademhaling op .

Bodyshape is een trainingsmethode voor mannen én vrouwen waarbij getraind wordt in een kleine groep onder begeleiding van een personal trainer. Sportstudio Buiten Globeplein 13BT Almere-Buiten. Zeer goede sportschool, vriendelijke mensen en goede sfeer! Personeel is erg vriendelijk en helpt graag.


Prijzen zijn goed en de locatie is, voor mij persoonlijk, . Sportstudio Body Shape in Deventer. Sportstudio Bodyshape Leeuwarden in Leeuwarden Wil jij graag fitter worden en woon je in Leeuwarden? Dan ben je bij Bodyshape Leeuwarden bij het juiste . Sportstudio Body Shape in Deventer Fitness - Cardio Fitness - Krachttraining - Figuurcorrectie - Bodybuilding - Conditietraining. Deel je mening of lees die v anderen over sportstudio Bodyshape, bekijk acties, aanbiedingen, openingstijden prijzen. De onderneming Sportstudio en Konditiecentrum Bodyshape is gevestigd op Heerestraat 23A te Leeuwarden en is actief in de branche Fitnesscentra.


Trouwen in Leeuwarden Plan jouw bruiloft gemakkelijk en overzichtelijk met Plan Your Wedding. Sportstudio Bodyshape is de Afvallen in Leeuwarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts