vrijdag 9 november 2018

Smelt assen

Hotel, Events, Bedrijfsfeesten, Vergaderen, Fitness, Zwemparadijs, Bowling, Restaurants. De Bonte Wever, voorheen bekend als DeSmelt of De Smelt, is een sport- en evenementencentrum aan de Stadsbroek in Assen-zui dat in 20werd . Bij De Bonte Wever in Assen is zwemmen meer dan een paar simpele baantjes trekken!

Het subtropische zwemparadijs zit vol verrassingen voor enthousiaste . Schaatsliefhebbers kunnen zich vandaag voor de laatste keer uitleven op het kunstijs van De Bonte Wever in Assen. Lees eerst een aantal van onze 13reviews . De Bonte Wever in Assen - Boek nu via Hotel Specials en profiteer van onze lage prijzen! Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last .

Voor degene die naar de Smelt in assen gaan, dit evenement gaat NIET door wegens te weinig kaart verkoop voor de nacht van het goede doel. Koop De Bonte Wever Tickets via de Officiële Ticketmaster website. Bekijk hier Prijzen, Data en Event Informatie. Hotel sport- en evenementencentrum De Bonte Wever in Assen gaat fors uitbreiden. Zo wordt het huidige viersterrenhotel uitgebreid met 78 . Bekijk online vacatures in Assen bij Ad Smelt bv op de grootste vacaturebank van Nederland.


Klik op een lijn om de vertrektijden van deze lijn te bekijken. De kunstijsbaan De Smelt van Assen gaat uiterlijk maart 20verdwijnen. Plannenmakers in Assen en Hoogeveen zijn koortsachtig bezig om hun plan voor. ASSEN - nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, Grand Café, recreatieruimte, congres- en evenementen De Bonte Wever in . IJsbaan De Smelt is een openluchte kunstijsbaan in Assen (NED).


De ijsbaan is op een hoogte gelegen van meter boven NAP. EU 2008) : Hotels and similar accommodation (5510) SBI (NL 2008) : Hotel-restaurants (55101) ISIC (WORLD) : Short term accommodation . Beleef een unieke, geheel verzorgde avond met: non stop live entertainment, Uitgebreide warme en koude buffetten en meer in de Smelt in Assen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts