maandag 12 november 2018

De scheg zwemmen deventer

Zwemmen wordt een spetterende beleving in zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer. Een zwemparadijs vol waanzinnige attracties voor groot en klein! Bekijk hier de tarieven voor alle activiteiten binnen De Scheg.

Profiteer van extra voordeel met jouw Deventer Recreatie Pas. Kom dus snel een dag heerlijk genieten van dit waterfestijn in Deventer. Het wedstrijdbad is een meterbad geschikt voor banenzwemmen en diverse . Beleef een tropische dag bij Zwembad De Scheg in Deventer.

In het wedstrijdbad is voldoende ruimte om lekker te zwemmen, banen te trekken of te spelen. Deze video geeft u een goede introductie over Sportbedrijf Deventer met haar accommodatie De.

Wordt het een spetterend zwemparadijs, een overdekt speelparadijs of een driftende kartbaan? Kom naar De Scheg in Deventer en je . Ham (SJDH) organiseert op woensdag december een middagje zwemmen in zwembad De Scheg te Deventer. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Scheg De in Deventer vindt u in dé. Banenzwemmen,; Discozwemmen,; Glijbaan,; Vrij zwemmen . Spelen en zwemmen vanaf jaar: € per persoon. De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate.


Beleef een complete dag met zwemmen, schaatsen, eten, drinken en meer bij De Scheg in Deventer! In het zwembad De Scheg in Deventer zag de inwoner van Ede de persoon op de bodem liggen, waarna de automatische piloot ingeschakeld . Zwembad De Scheg in Deventer is een zwemparadijs voor alle leeftijden. De Scheg bekend om staat, is het discozwemmen in het zwembad. Zwembad De SchegTerug naar vorige pagina.


Piet van Donkplein 74LW Deventer. Maandag, 18:0 18:3 de Scheg, Diplomazwemmen B en C Survival, REZ. Maandag, 18:3 19:0 de Scheg, Snorkelen Masters, REZ . In de vakantie ben ik met Alisa wezen zwemmen in de Scheg om toch te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts