donderdag 22 november 2018

Pilates aalsmeer

Yin Yoga, Hatha Yoga, Flow Yoga, Poweryoga, Pilates en Kinderyoga in de The Beach in Aalsmeer. Persoonlijke aandacht en gedegen kennis. Werken aan een soepele en sterke core met Pilates bij YogAletta in Aalsmeer.

Kom in balans met onze yoga en pilates lessen. Verbeter je concentratievermogen, maak je lichaam soepel, hef blokkades op en krijg meer energie. Debbie Jenners's eigentijdse training, geïnspireerd door de concepten en technieken van Joseph Pilates (1880-1967). Pilates trainingen zijn de laatste jaren .

Op november 20opent Pilates Club Aalsmeer. Onder leiding van Haidy worden de Pilates lessen en trainingen gegeven in The Beach . De lessen worden gegeven op diverse locaties in de omgeving van Haarlem. Deze zijn ook goed bereikbaar vanuit Amsterdam en . Bekijk het lesrooster voor yogalessen bij YogAletta. Groepslessen Pilates Yoga: Keuze uit meer dan pilates en yogalessen per week, overdag en 's avonds. Studio YogAletta is gevestigd in het indoor event centre; 'The Beach Aalsmeer'.


Bij YogAletta vindt u verschillende vormen van Pilates Yoga: bent u al wat . YogAletta: yoga en pilates voor iedereen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts