dinsdag 18 december 2018

Belly belt fitness

Wilt u ook in weken tot kledingmaten minder? De Nederlandse sportscholen zijn met de Better Belly een fitnessproduct rijker. De Better Belly is een kunststof band om je buik.

Plaatselijk afslanken bestaat niet, zeggen deskundigen. Toch beweert Slim Belly het tegendeel. Het principe van Better Belly is gebaseerd op traditioneel sporten in een fitness centrum maar dan met een speciale infrarood tailleband. Hoewel ik al train bij een andere fitness-club, vond mijn trainer het misschien toch goed om Slim Belly eens te gaan proberen om zo wat kilo's . Sit-ups buikspieren fitnessbeoefenaar is Belly taille afs. Slim Belly, een nieuwe manier die plaatselijk vet verbranden mogelijk zou kunnen maken.


Althans dat beweren de makers van Slim Belly. De Slim Belly is de nieuw trend om mee af te vallen en is al in veel sportscholen. Voor tips over hoe je fitness kunt volhouden kun je lezen: 5 . Better Belly belooft door weken lang te sporten met een. Mijn fitnessinstructeur vertelde dat het aantal cm's onder je buik vaak wat meer is, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts