maandag 10 december 2018

Tacx t2092

This handlebar bracket has been developed so you can attach a tablet to your handlebars. The design provides for a safe distance so that no . Tacx Tablet Stuurhouder T20voor slechts 39.

Met deze Tablet Stuurhouder T20van Tacx bevestig je een tablet op het stuur. Deze Tacx T20stuurhouder is helemaal in lijn met de nieuwe generatie Tacx Smart-trainers en de trainers voor gebruik in combinatie met . De Tacx Stuurhouder voor tablets is gemaakt om een tablet op het stuur te bevestigen. De houder is geschikt voor sturen met een diameter tussen de tot 35 .

Bestel de Tablethouder T20bij Tabletcenter. De Tacx tablet houder is een stuurbeugel voor het bevestigen van een tablet aan je. De Tacx tablet houder T20is ideale om thuis te trainen op je Tacx . Deze stuurbeugel is ontwikkeld voor het bevestigen van een tablet op het stuur. Met deze Tablet Stuurhouder T20van Tacx bevestig je een tablet op het fietsstuur.


Geschikt voor diameter tot 35mm en instelbaar voor verschillende . Tacx T20stuurhouder voor tablets met verschillende afmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts