woensdag 12 december 2018

Spierpijn in billen en bovenbenen

Ontdek hier bij welke aandoening het symptoom uitstralende pijn van billen naar achterkant benen hoort en test jezelf! Heeft u last van pijnlijke billen en bovenbenen? Bij ons draait het om professionaliteit en patiëntgerichtheid.

Het piriformis syndroom kenmerkt zich door pijn in de bilregio. De klachten ontstaan wanneer de diepere bilspier een zenuw irriteert die vanuit de rug naar het . Meest belangrijke spier bij het zitten zijn de bips oftewel de billen. Het zitvlak kan pijn doen, waarnaast ook de benen en rug pijnlijk zijn.

De pijn is voornamelijk in de achterkant van de bovenbenen, de billen en bij de . Sinds een tijd heb ik pijn in allebei mijn bovenbenen aan de achterkant. Het voelt alsof het een aanhechting is onder de billen en trekt naar . Pijn in linker bil,heup, lies, onderrug en uitstralingen naar been. Pijn in onderrug met uitstraling naar benen. Uitstralende Pijn Bil - Direct Pijnvrij!


Uitleg over Uitstralende pijn Bil en welke klachten hierbij horen. Tintelende benen, pijn van de rug naar de enkel, zeurende pijn in uw bil, of stekende pijn . De afgelopen jaren is triggerpointbehandeling bij verschillende patiënten met langdurige bilpijn en beenpijn succesvol gebleken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts