vrijdag 28 december 2018

Gorilla halterbank

Het is afhankelijk van iemands wensen en niveau welke halterbank geschikt is. De universele halterbank van Gorilla Sports is stevig gebouwd en zeer veelzijdig . De verstelbare haltersteunen zijn te belasten tot 2kg.

Deze multifunctionele halterbank is voorzien van een curlrack, dipsteunen en kabels, daardoor kun je je borstspieren, schouders, biceps, triceps, rug -en . Met deze universele Gyronetics halterbank train je vrijwel je gehele bovenlijf (borst, buik, schouders, rug, biceps en triceps) De rugleuning is in posities te . Bestel direct alle merken gemakkelijk en snel online Vergelijk Gorilla Sports halterbanken Profiteer van de laatste aanbiedingen! Op zoek naar Fitness halterbanken Bekijk het ruime assortiment.

Lat Pulley Attachment Voor Universele Halterbank Gorilla Sports. Met deze universele halterbank kun je thuis je. Luitjes, ik ben op zoek naar een goede halterbank en gewichten om thuis te kunnen trainen.


Nu vond ik op internet een halterbank van gorilla . Koop of Verkoop halterbank op Marktplaats. Weinig gebruikte verstelbare halterbank van gorilla sports.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts