vrijdag 21 december 2018

Stille nas

Een apparaat dat de veiligheid biedt van een nas, maar snel genoeg is om moeiteloos full hd af te spelen. Graag wil ik mijn NAS gaan vervangen. Het is een mooi kant-en-klaar ding van een niet nader te noemen fabrikant, maar ik wil er net wat meer .

Door zijn kleine omvang is dit erg gemakkelijk. Op stille mode is de NAS niet tot nauwelijks te horen en dit . Synology heeft een breed gamma met NAS-apparaten.

Klein, groot en ook modellen die er precies tussenin vallen. Op de Computex toonde Qnap ons de opvolger van de HS-210. Deze Silent NAS is gemaakt om een plekje in de woonkamer te krijgen en . Deze ontstond omdat er vraag was naar een stille NAS-oplossing waarmee gebruikers bestanden en media konden streamen zonder geluid overlast.


Taipei, Taiwan, mei 20- QNAP Systems, Inc. TS-453mini vrijgegeven, een 4-bay verticale NAS die past bij . Synology heeft dinsdag de DiskStation 211+ geïntroduceer een krachtige, veilige en complete NAS-server met twee schijfstations. Als je van plan bent een NAS te kopen moet je een keuze maken in.


Het is niet de eerste keer dat QNAP een compleet stille NAS bouwt.

Eerder al mochten we kennis maken met de HS-210.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts