vrijdag 7 december 2018

Yoga in hoofddorp

Ontdek yoga op dé plek voor yoga en ontspanning in de Haarlemmermeer. Een ruim aanbod aan yoga gegeven door verschillende ervaren docenten. Rooster met alle lessen van Yoga Centrum Hoofddorp.

Groepslessen yoga, kinderyoga, tieneryoga, pilates en meer. Rustige yogales gericht op het strekken van de rug en het loslaten van spanning. Yoga Hoofddorp biedt yogalessen, die, evt aangepast, ook geschikt zijn voor mensen met gewrichtsklachten, overgewicht of andere (tijdelijke) beperkingen.


Welkom op de website van Inner Yoga in Hoofddorp.

Bij Inner Yoga kun je wekelijks Yoga groepslessen volgen. In september 20start het 9e seizoen yogalessen in Hoofddorp Floriande! Wil je leren beter te ontspannen, rustiger en vollediger . Zuiver-Yoga is een fris bedrijf, opgericht in 2010. Wij bieden yogalessen aan de beoefenaar van nu.


Een platform binnen het werkende, sociale en spirituele. De yogales bij Yogaworkz is rustig en mindful en erop gericht dat je alles met volledige aandacht doet. Volg Hatha yoga les volgens de Critical Alignment methode in Hoofddorp en Nieuw-Vennep bij 'Yoga met Tom'. Sun Salute verzorgt wekelijks yogalessen op woensdag en vrijdagochtend in gymzaal de Boskern van Basisschool De Bosrank in Hoofddorp .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts