donderdag 13 december 2018

Zwembad best dolfijn

De gemeente Best heeft haar eigen openluchtzwembad: De Dolfijn. U vindt het zwembad op sportpark Leemkuilen, aan de zuidkant van Best.

Ook dit jaar is openluchtzwembad De Dolfijn is weer open vanaf. Openingstijden Dolfijn Zwembad De Sportlaan in Best, alle Dolfijn Zwembad De openingstijden en koopavonden in Best. Zwembad De Dolfijn is een gezellig en knus zwembad met.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de tarieven van Zwembad de Dolfijn. Tarieven voor doelgroepen bij Zwembad de Dolfijn. Masterzwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, tuimelaars, 20+ers en recreanten. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Dolfijn Zwembad De in Best vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Zwembad De Dolfijn is voor iedereen goed toegankelijk. Het krediet voor het zwembad werd goedgekeurd in de gemeenteraad van juni 1955. Het zwembad is geopend in mei 19en is gelegen aan de Sportlaan. BEST - Bommetjes maken zoals kinderen zo graag doen in het zwemba was voor de honden zondag in Best niet verboden.


Zwemfeest voor honden in De Dolfijn in Best. Geef je review van Zwembad De Dolfijn Best Noord Brabant en plaats je foto's en video's! Bekijk de ligging van Zwembad De Dolfijn in Best op de plattegrond op Zoover. Zaterdag april start weer het seizoen voor openluchtzwembad 'De Dolfijn'! Buitenzwembad de Dolfijn in Best op sportpark de Leemkuilen.


BEST - Zwembad De Dolfijn in Best was zondag voor de laatste keer open dit seizoen. Het was mooi weer, dus er werd volop gezwommen, . Er is een aparte douche en omkleedruimte voor gehandicapten. Met een invalidenlift kunnen mensen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts