dinsdag 25 december 2018

Ledenvoordeel

Om gebruik te maken van alle voordelen van Ledenvoordeel FNV heb je een account nodig. Ga je een dagje uit, boek je een mooie reis of koop je een handig product in onze (web)winkel? Dan profiteer je als lid van mooie ledenvoordelen en leuke .

De app is beschikbaar voor Android 4. Als lid van LTO kunt u besparen op diverse producten en diensten. Bekijk het complete aanbod op onze website. Soms is het fijn om zeker te weten dat je de beste keuze maakt.

Daarom testen wij jaarlijks duizenden producten en diensten. Als lid van de Fietsersbond steun je niet alleen onze vereniging, maar geniet je zelf ook van een aantal exclusieve voordelen. Bekijk de ledenvoordelen op deze pagina of blader door het KHN-ledenvoordelenboekje. Met de voordeelcalculator kunt u uitrekenen hoeveel u kunt verdienen . Als lid van de NPV kunt u – naast de spreekuren en de vrijwilligershulp van de NPV – gebruikmaken van verschillende ledenvoordelen. Als lid van de FNV kun je profiteren van Ledenvoordeel FNV, het voordeelprogramma van de FNV.


Je krijgt daarbij het hele jaar exclusieve kortingen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts